Loader

Batbouts

2009-09-09
  • Servings: 1
  • Prep Time: 2:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 350 gram bloem
    1theelepel zout
    1 eetlepel verse gist
    lauw warm water

Method

Step 1

alle ingredienten kneden tot een soepel deeg
leg het deeg op een met bloem bestoven werkplek en rol het uit tot 4mm
dikte steek met een glas cirkels uit
leg de cirkels op bakpapier en dek af met bakpapier en laat dit twee uur rijzen
bak ze in een droge koekepan op een zacht vuur
zodra de batbouts zich opblazen moet je ze snel om draaien

je kan ook grotere cirkels uitsteken
je moet de batbouts warm op dienen je kan ze vullen met vlees maar ook
bij de warme maaltijd eten

Deel dit recept met anderen
Recipe Type: Tags: , Ingredients: , , , , ,

    Comment (1)

    1. posted by koken20 on 10-09-2009

      hmm lekker makkelijk

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.