Loader

El bnine

2008-10-14
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 200 gram Turkse halwa (sesammengsel (met pistache of amandel)te koop in
    de Turkse winkel
    1 pak biscuitjes
    2 eetlepels honing
    200 gram gesmolten boter
    1 handvol noten (gegrillde amandelen en gebakken pinda’s je kunt ook pistachenoten gebruiken)grof gehakt
    Voor de versiering:
    125 gram melkchocolade.

Method

Step 1

Maal de biscuitjes en vermeng die met de halwa en voeg er dan de gesmolten boter, de honing en de grofgehakte noten aan toe en vermeng alles dan goed met elkaar.

Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier en spreid het mengsel daar gelijkmatig op uit.

Smelt de melkchocolade in de magnetron en verdeel dat over het halwamengsel.

Laat het geheel goed koud worden en snijd vervolgens in vierkante stukken met een scherp mes dat je steeds in heet water doopt.

Zet de gebakjes evt. in papieren (gekleurde) vormpjes.

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by oma on 15-10-2008

    merci sadiye voor jou recepte

  2. posted by sadiye on 15-10-2008

    geen dank oma

  3. posted by hajjari on 18-10-2008

    lekker en makkelijk om te maken

  4. posted by sadiye on 04-11-2008

    yeps 😉

  5. posted by med on 07-12-2008

    lekker

  6. posted by sadiye on 07-12-2008

    danke 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.