Loader

Perzikcake

2013-02-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • eieren
    - 150 gr suiker
    - 150 ml olie
    - 2 zakjes vanillesuiker
    - 200 gr perzikyoghurt
    - perziken uit blik
    - zelfrijzende bloem
    - amandelen

Method

Step 1

Klop de eieren samen met de suiker, vanillesuiker en yoghurt op. Hou hier een glas van opzij.

Doe nu de olie erbij en klop goed op. Daarna de zelfrijzende bloem.

Laat de perziken goed uitlekken en dep ze droog.

Giet het beslag in een ingevette bakvorm en leg de halve perzikken op het beslag. Strooi er nu de amandelen op.

160 graden gedurende 45 min. Na die 45 min giet je het glas dat je appart hebt gehouden erop. Laat nog 15 min verderbakken.

Deze cake is een beetje flanachtig.

Recept heb ik ooit eens gehad van Ceuta en heb het aangepast.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by redromy on 03-05-2014

    Salaam, hoeveel zelfrijzend meel heb je gebruikt?
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.