Loader

Uiensoep

2008-10-10
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Turkse linzensoep

    Turkse linzensoep

  • Marokkaanse dikke groentensoep met kip

    Marokkaanse dikke groentensoep met kip

  • Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

    Algerijnse chorba met gehaktballetjes en kip

  • Pittige vissoep met tomaten

    Pittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 40 gram boter
    600 gram uien in ringen
    1 liter runderbouillon
    1 laurierblad
    zout en peper

Method

Step 1

Boter in een pan smelten en uien zachtjes bakken. Na circa 20 minuten vuur iets hoger draaien en al roerende in 10 minuten de uien goudbruin bakken.

Bouillon en laurier toevoegen en soep 30 minuten zachtjes laten koken. Laurierblad verwijderen en soep op smaak brengen met zout en peper.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by sadiye on 10-10-2008

    ik heb geen larierblad in huis kan ik wat anders gaan gebruiken?

  2. posted by monique8219 on 10-10-2008

    dan laat je het gewoon weg. geen probleem hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.