Loader

Visloempia’s

2011-04-01
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Verrukkelijke visloempia’s

Ingredients

  • - 1 Pak loempia vellen.
    - 2 Blikjes tonijn.
    - 2 Pakjes roze garnaaltjes.
    - 2 Pakjes surimi sticks.
    - Een beetje Chinese vermicelli.
    - 1 Theelepel zwarte peper.
    - Een beetje zout.
    - Een beetje fijn gesneden peterselie.
    - Een beetje fijn gesneden koriander.
    - Een klein beetje water.
    - Een klein beetje meel.

Method

Step 1

In handige stappen :

1. Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken.

2. Daarna snijd je de garnaaltjes door de helft. De kleintjes hoeven niet.

3. Je stopt de roze garnaaltjes in een kom.

4. Je snijd de surimisticks in kleine stukjes en stopt ze bij de roze garnaaltjes.

5. Je laat de tonijn uitlekken en stopt ze ook in de kom.

6. Je stopt een beetje chinese vermicelli in warm water en laat het zacht worden.

7. Snijd de chinese vermicelli ook klein en stop ze in de kom.

8. Stop de peterceli, koriander, zout en peper erbij en roer alles door elkaar.

9. Pak een grote stapel Loempiavellen en snijd ze in 3 gelijke repen.

10. Pak een klein kommetje en stop daar een beetje water en meel in, zodat het een papje word.

11. Pak 2 repen Loempiavellen en leg ze met de uiteindes tegen elkaar aan.

12. Maak ze met het papje vast aan elkaar.

13. Doe de vulling op de het begin van de reep en vouw dan driehoekjes.

14. Als je klaar bent met vouwen maak ze dan vast met het papje.

Ik hoop dat het lukt en dat jullie het lekker vinden.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by Dalilah on 31-10-2006

    Jammer, de foto werkt niet. Hier is de foto.

    http://img505.imageshack.us/img505/5043/sgd3.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.