Loader

Gevulde zoete paprika met kip en rijst

2012-10-15
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Zoete paprikas
    kipfile
    1ui
    1 courgette
    2tomaten
    rijst

Method

Step 1

Marineer de kip de avond van tevoren met kipkruiden peper paprikapoeder komijn zout knoflook en heel klein beetje saffraan.

Leg de paprikas in een grote pan met water en laat ze koken totdat ze zachter zijn en een beetje van kleur zijn veranderd.(30/45 min)

ondertussen snij je de courgette en de ui en de tomaat En bakt ze in de olie, als ze halfgaar zijn doe je de kip erbij en laat het koken tot het gaar is. 

haal de paprikas eruit snij met een mes een snee van begin tot eind in ht midden en laat ze afkoelen.(let op er kan warm water uit komen)

Als de paprikas zijn afgekoelt maak je de binnenkant schoon door de slierten en pitten eruit te trekken. Leg de kip in de paprika en zet ht ong 15/20min in de oven.

ondertussen maak je de rijst gewoon op de nederlandse manier in een pan met water zout of olie laten koken tot het gaar is.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.