Loader

Recipes from Ingredient: Azijn

Azijn is een levensmiddel dat ontstaat wanneer gegiste producten verzuren door de juiste bacteriën. Als bijvoorbeeld bij de rijping van wijn lucht in het vat komt kan de alcohol worden omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn is chemisch gezien een oplossing van 4 tot 15% azijnzuur met geur- en smaakstoffen.

Rijst- en tonijnsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst goed afkoelen voordat je begint met het bereiden van de salade.

Read more
Sinaasappel-spinaziesalade

Sinaasappel-spinaziesalade

forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Sinaasappel spinaziesalade, Schil de sinaasappels en scheid de partjes, het vliesje eraf halen. Rode ui in reepjes snijden.

Read more
Turkse komkommer salade

Turkse komkommer salade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Turkse komkommer salade, Heerlijk fris en gezonde salade.

Read more
Pasta salade

Pasta salade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Chebbakia - Chebakia

Chebbakia

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Serveertips: Je kunt door de ingrediënten ook gemalen amandelen mengen en kneden.. Verder moet je de honing niet te heet verwarmen, hierdoor kan je taaie chebbakia’s krijgen en dat is niet lekker.. Een heerlijk gerecht, vooral in de Ramadan

Read more
Gegrilde aubergine

Gegrilde aubergine

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Deze heerlijke aubergine is te combineren met bijvoorbeeld gegrilde sardien maar ook op een  boterham. Aubergine zit bom vol vitaminen en mineralen onder andere koper, magnesium maar ook foliumzuur voor de dames die zwanger willen worden een must.

Read more
Chebbakia

Chebbakia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Chebakia is een Marokkaanse zoete lekkernij, die veelal tijdens de islamitische maand ramadan wordt gegeten. Het bestaat uit verschillende reepjes deeg, van langwerpig tot gevlochten. Het deeg wordt gefrituurd en daarna in een bak met honing gelegd.

Read more
Kip met basmati-rijst en wokgroenten in zoetzure saus

Kip met basmati-rijst en wokgroenten in zoetzure saus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
Aardappelsalade

Aardappelsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Lekkere aardappelsalade! Dit recept komt uit een kookboek.

Read more
Grieks salade

Grieks salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Een soort van grieks salade en nog lekker en gezond!

Read more