Loader

Recipes from Ingredient: Bleekselderij

Bleekselderij is een selderij waarvan de bladstelen gegeten worden, ze worden ook verwerkt in een salade. Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. Elke klassieke Italiaanse tomatensaus begint met het fruiten van het gouden trio: een fijngehakt uitje, worteltje en stengel bleekselderij.

Harira

Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Vermicellisoep

Vermicellisoep

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.2 / 5)

Sorry, voor de wazige foto! De damp kwam er nog vanaf en het was s'avonds

Read more
Linzen soeppie

Linzen soeppie

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1.5 / 5)

vult lekker...

Read more
Surinaamse nasi

Surinaamse nasi

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

echt anders dan met een nasipakje kruiden!

Read more
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...

Read more
Italiaanse pastasaus met gehakt

Italiaanse pastasaus met gehakt

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Italiaanse pastasaus met gehakt, Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn

Read more