Recipes from Ingredient: doperwten
Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees
Ibawen marmita - Marmita is pan in het Marokkaans wat elke Marokkaan(se) wel kent en (veel) eet of niet! Zeer traditioneel maar iedereen maakt het op haar /zijn manier, maar niet weg te denken uit de Marokkaanse keuken! Het is een andere versie van Tajine.
Read moreGevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie
Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te maken maar valt best mee.. Je kan het ook in een Tajine bereiden.
Read moreGele rijst met kip en groenten
Gele rijst met kip en groenten, Kipkruiden naar wens en laten staan. Rijst naar wens koken ik kook het in een rijstkoker.
Read moreTajine van visfilet
Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.
Read moreKonijn met Artisjokken
Konijn met Artisjokken, dit is echt een heel lekker gerecht voor als je van konijn houdt. Je kan ook aardappels gebruiken i.p.v Artisjokken.
Read more