Recipes from Ingredient: Kaas
Kaas is een voedingsmiddel gemaakt van melk. Bij het maken van kaas worden de vaste stoffen in de melk gescheiden van het vocht. Er wordt aan de kaas stremsel, zuursel en zout toegevoegd tijdens de bereiding. Kaas bevat, naast de hoofdbestanddelen dierlijk vet en eiwit, veel calcium en vitamines A, B en D.
Macaroni met rivierkreeftjes
Macaroni met rivierkreeftjes, Een makkelijk en lekker gerecht voor pastaliefhebbers. De rivierkreeftjes geven een extra smaak aan de macaroni. Rivierkreeftjes behoren tot de garnalensoort alleen zijn ze sappiger, zoeter en duurder dan bijv. roze garnalen.
Read moreCordon bleu
Een cordon bleu of schnitzel cordon bleu is een gepaneerd of ongepaneerd stuk kippenvlees of rundvlees, gelijk aan een schnitzel, maar gevuld met ham en kaas. Als kaas wordt Emmentaler, Gruyère of Raclette gebruikt.
Read morePreitaart
Ik ben een grote fan van hartige taarten en dan vooral van preitaart; je kunt deze taart geven als voor- of bijgerecht of in dunne punten gesneden als hartig hapje. Onderstaand recept is een basisrecept voor preitaart, maar je kunt aan het prei/ei/roommengsel van de vulling ?³?³k bijvoorbeeld kleingesneden runder-of ...
Read moreFranse uiensoep
dit recept heb ik van taste of life. Ik zocht naar de juiste recept van uiensoep totdat ik uiteindelijk deze tegen kwam heerlijk..
Read more