Loader

Recipes from Ingredient: Komijn

Komijn of comino is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt toegepast als specerij met een lichte nootsmaak, afkomstig van een plant met fijne smalle blaadjes die op venkel lijken. De plant zelf heeft dunne stengels die tot 30 cm lang kunnen worden en lila of witte bloemen hebben.

Linzen-tonijnsalade

Linzen-tonijnsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Soms wil je een gezonde salade maken zoals deze Linzen- tonijnsalade, maar je komt erachter dat je eigenlijk vrij weinig in huis hebt.

Read more
Le3des - Marokkaanse linzen

Le3des – Marokkaanse linzen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Met dit winterse weer is niets lekkerder dan een heerlijke Le3des - Marokkaanse linzen (linzenschotel). Gezond, voedzaam en verwarmt je lichaam. Als je normaal gesproken niet zo dol bent op linzen, raad ik je aan om het toch eens te proberen en dan zo klein mogelijke linzen te kopen. Ik ...

Read more
Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te maken maar valt best mee.. Je kan het ook in een Tajine bereiden.

Read more

Mini visbestilla’s

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik heb hier zoveel verzoeken voor gehad, nu is het er eindelijk van gekomen. Ik had het zo lang uitgesteld,omdat ik het juiste filodeeg niet kon vinden. Ik kocht altijd die in een gele kartonnen verpakking ...

Read more

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan?

Read more
Mfouar - Marokkaans gestoomd vlees

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan? Ik verzamelde ...

Read more
Keftaballetjes in tomatensaus

Keftaballetjes in tomatensaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Algemeen bekend denk ik, maar zet het toch even neer, want het is en blijft heerlijk :)

Read more
Gele rijst met kip en groenten

Gele rijst met kip en groenten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Gele rijst met kip en groenten, Kipkruiden naar wens en laten staan. Rijst naar wens koken ik kook het in een rijstkoker.

Read more
Tajine met Kefta - Gehakt

Tajine met Kefta – Gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt gemaakt. Het beste resultaat krijg je als je de pan op koolvuur zet, maar hier in NL gebruiken we gewoon het gasfornuis.

Read more
Tajine van visfilet

Tajine van visfilet

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.

Read more