Loader

Recipes from Ingredient: komijnpoeder

Le3des - Marokkaanse linzen

Le3des – Marokkaanse linzen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Met dit winterse weer is niets lekkerder dan een heerlijke Le3des - Marokkaanse linzen (linzenschotel). Gezond, voedzaam en verwarmt je lichaam. Als je normaal gesproken niet zo dol bent op linzen, raad ik je aan om het toch eens te proberen en dan zo klein mogelijke linzen te kopen. Ik ...

Read more
Warme Marokkaanse bloemkoolsalade

Warme Marokkaanse bloemkoolsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Een warme Marokkaanse gekookte salade die je eet met brood.

Read more
Libanese kipkebab

Libanese kipkebab

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Kipkebab wordt gemaakt in heel veel landen rondom de Middellandse Zee zoals in Turkije, Griekenland, Egypte, Libanon, Syrië en zelfs in India.....Het wordt gemaakt van gegrild kippengehakt met heel veel lekkere specerijen en kruiden met daarbij lekkere salades naar keuze. Je kunt het ook opdienen op een dürümvel (een soort ...

Read more
Mosseltajine met worteltjes

Mosseltajine met worteltjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gestoomd lamsvlees met aardappelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more

Marokkaanse Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.

Read more
Dorade uit oven

Dorade uit oven

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Dorade uit oven, Smeer de dorade van binnen en van buiten goed in met een deel van de marinade en laat twee uur marineren in de koelkast.

Read more
Kalinti - karan - karantika zelf maken

Kalinti – karan – karantika

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Kalinti - karan (ook wel karan in Oujda of karantika / garantita in Algerije) is een Vlaan- of quiche-achtige gerecht gemaakt van kikkererwtenmeel en eieren. Het is populair in het noorden van Marokko (Tanger en omstreken), waar het verkocht wordt in stukjes als straateten.

Read more
Tajine van visballetjes in tomatensaus

Tajine van visballetjes in tomatensaus

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Lekker en gezond; vis en de ontelbare gerechten die je er mee kunt maken.... Deze visballetjestajine kan je maken met elke witte vissoort die je lekker vindt, zoals kabeljauw, wijting, heek, etc.....

Read more
Gebakken sardines gevuld met spinazie

Gebakken sardines gevuld met spinazie

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.

Read more