Loader

Recipes from Ingredient: Koriander

Koriander is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Het is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt. De specerij komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied.

Linzen-tonijnsalade

Linzen-tonijnsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Soms wil je een gezonde salade maken zoals deze Linzen- tonijnsalade, maar je komt erachter dat je eigenlijk vrij weinig in huis hebt.

Read more
Fusilli met tonijn

Fusilli met tonijn

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Fusilli met tonijn is een lekker en gezond gerecht voor vier personen. De pasta is redelijk snel te maken en smaakt altijd goed.

Read more
Kerriesoep

Kerrie soep

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Erg populair bij ons thuis :P

Read more
Le3des - Marokkaanse linzen

Le3des – Marokkaanse linzen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Met dit winterse weer is niets lekkerder dan een heerlijke Le3des - Marokkaanse linzen (linzenschotel). Gezond, voedzaam en verwarmt je lichaam. Als je normaal gesproken niet zo dol bent op linzen, raad ik je aan om het toch eens te proberen en dan zo klein mogelijke linzen te kopen. Ik ...

Read more
Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te maken maar valt best mee.. Je kan het ook in een Tajine bereiden.

Read more

Mini visbestilla’s

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik heb hier zoveel verzoeken voor gehad, nu is het er eindelijk van gekomen. Ik had het zo lang uitgesteld,omdat ik het juiste filodeeg niet kon vinden. Ik kocht altijd die in een gele kartonnen verpakking ...

Read more

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan?

Read more
Mfouar - Marokkaans gestoomd vlees

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan? Ik verzamelde ...

Read more
Rijst met kip in tomatensaus

Rijst met kip in tomatensaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Makkelijk en lekker gerecht!

Read more
Keftaballetjes in tomatensaus

Keftaballetjes in tomatensaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Algemeen bekend denk ik, maar zet het toch even neer, want het is en blijft heerlijk :)

Read more