Loader

Recipes from Ingredient: mazhar

Basbousa

Basbousa

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Lekker zoet griesmeel gebak voor in de ramadan.

Read more
Mini mhensha met gemalen amandelen

Mini mhensha met gemalen amandelen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Mini mhensa met gemalen amandelen, Maal de 350 gram amandelen met schil (niet te grof en niet te fijn) Voeg 1 kom (van soep) suiker toe.

Read more
Dadel koekjes

Dadel koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Citroen amandelkoekjes

Citroen amandelkoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Citroen amandelkoekjes, staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven.

Read more
Verschillende Marokkaanse koekjes

Verschillende Marokkaanse koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Briwat - Marokkaanse filo- Amandeldriehoekjes

Briwat -Marokkaanse filo-Amandeldriehoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Als je het vouwen door hebt, is het echt een heel makkelijk koekje om te maken, alleen vraagt het wat tijd. Laat je niet verleiden om kant en klare amandelspijs te gebruiken, dat is zo kunstmatig! Ik heb het recept uit een van mijn kookboeken uit Marokko, maar dan aangepast ...

Read more
Dadelblaadjes

Dadelblaadjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

De bovenste zijn de dadelblaadjes, de onderste een variante erop.

Read more
Sesam strikjes

Sesam strikjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Heerlijke kiptajine met ananas en abrikozen

Heerlijke kiptajine met ananas en abrikozen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Lakrachel

Lakrachel

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.

Read more