Loader

Recipes from Ingredient: meel

Perencake met speculaaskruiden

Perencake met speculaaskruiden

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Heerlijke Perencake met speculaaskruiden

Read more
Griesmeel Stokbrood

Griesmeel Stokbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ik heb vandaag stokbrood recept uitgeprobeerd van womenstical. Het is aardig gelukt voor de eerste keer. Ik heb hier en daar wel wat aangepast aan het recept.

Read more

Choco cocos cake

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Doe in een kom de eieren, vanille suiker en de suiker. Mix dit zeker 10 minuten lang. Voeg vervolgens de boter en de olie eraan toe en mix dit weer.

Read more
Stokbrood met geitenkaas

Stokbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Stokbrood, Zeef het meel, en het zout met het volkorenmeel in een grote kom. Los de gist op in het warme water en doe dat bij het meel.

Read more
Citroen amandelkoekjes

Citroen amandelkoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Citroen amandelkoekjes, staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven.

Read more
Marokkaans brood

Marokkaans brood

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Marokkaans brood, lekker zacht. Het is onmisbaar in de Marokkaanse keuken. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse gerechten zoals Tajine en marmita.

Read more

Cake met twee verschillende pudding

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Read more
Kleurige kindertaart

Kleurige kindertaart

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Roti pannekoeken

Roti pannekoeken

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Zelf gemaakte roti ( first time) 

Read more
Pizza pollo

Pizza pollo

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Kip is het belangrijkste ingrediënt van deze pizza, samen met tomatensaus en kaas. Liefst veel kaas. Daarom gaat er naast mozzarella ook een extra geraspte kaas bij. 

Read more