Loader

Recipes from Ingredient: Olijfolie

Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.

Linzen-tonijnsalade

Linzen-tonijnsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Soms wil je een gezonde salade maken zoals deze Linzen- tonijnsalade, maar je komt erachter dat je eigenlijk vrij weinig in huis hebt.

Read more
Spaghetti met rode pesto

Spaghetti met rode pestosaus

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Spaghetti met rode pestosaus is een simpel en snel recept!, bereid je gewoon in je eigen keuken. Door het knoflook is de pesto natuurlijk gezond. Een ideaal gerecht voor het gezin.

Read more
Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te maken maar valt best mee.. Je kan het ook in een Tajine bereiden.

Read more
Kaasuibroodjes

Kaasuibroodjes

forkforkforkforkfork Average Rating: (2.3 / 5)

Deze kaasuibroodjes laten je huis heerlijk ruiken wanneer ze in de oven staan. Gebruik hiervoor vers geraspte kaas, dat geeft veel meer smaak dan uit die zakjes.

Read more

Mini visbestilla’s

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik heb hier zoveel verzoeken voor gehad, nu is het er eindelijk van gekomen. Ik had het zo lang uitgesteld,omdat ik het juiste filodeeg niet kon vinden. Ik kocht altijd die in een gele kartonnen verpakking ...

Read more

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan?

Read more
Mfouar - Marokkaans gestoomd vlees

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan? Ik verzamelde ...

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Loempia met gehakt

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Lekkere loempia's 

Read more
Gehaktbroodjes

Gehaktbroodjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Gehakt naar smaak kruiden en wat peterselie toevoegen. hak het uitje fijn en meng ook dit met het gehakt. (ui niet raspen!!) Schil de aardappels en snijd deze in kleine blokjes, kook de blokjes in water tot ze gaar zijn.

Read more
Tajine met Kefta - Gehakt

Tajine met Kefta – Gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt gemaakt. Het beste resultaat krijg je als je de pan op koolvuur zet, maar hier in NL gebruiken we gewoon het gasfornuis.

Read more