Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Gehaktbroodjes
Gehakt naar smaak kruiden en wat peterselie toevoegen. hak het uitje fijn en meng ook dit met het gehakt. (ui niet raspen!!) Schil de aardappels en snijd deze in kleine blokjes, kook de blokjes in water tot ze gaar zijn.
Read moreKeftaballetjes in tomatensaus
Algemeen bekend denk ik, maar zet het toch even neer, want het is en blijft heerlijk :)
Read moreGele rijst met kip en groenten
Gele rijst met kip en groenten, Kipkruiden naar wens en laten staan. Rijst naar wens koken ik kook het in een rijstkoker.
Read moreTajine met Kefta – Gehakt
Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt gemaakt. Het beste resultaat krijg je als je de pan op koolvuur zet, maar hier in NL gebruiken we gewoon het gasfornuis.
Read moreTajine van visfilet
Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.
Read moreTortilla met gehakt
Tortilla met gehakt, Je snippert de ui in kleine stukjes samen me paprika.Dat doe je op de koekenpan en laat je beetje goudbruin bakken samen met zwarte/witte peper, zout, koriander en peterselie, daarna laat je het uitlekken op keukenpap
Read moreKonijn met Artisjokken
Konijn met Artisjokken, dit is echt een heel lekker gerecht voor als je van konijn houdt. Je kan ook aardappels gebruiken i.p.v Artisjokken.
Read moreSpaanse aardappelsalade
Spaanse aardappelsalade, schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af en laat afkoelen.
Read moreTajine met aardappels en prei
Een tajine is een Marokkaans aardewerken stoofpot. De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er tevens hun naam aan. Vooral in Marokko is de tajine populair.
Read more