Loader

Recipes from Ingredient: Sambal

Sambal is de Maleisische en Indonesische naam voor een condiment en ingrediënt dat, traditioneel gezien, bestaat uit gemalen Spaanse pepers, in Indonesië cabe of lombok genoemd en zout, maar er zijn allerlei varianten waarbij ook azijn, gebakken uien, gefermenteerde garnalen, suiker en allerlei specerijen toegevoegd worden.

Le3des - Marokkaanse linzen

Le3des – Marokkaanse linzen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Met dit winterse weer is niets lekkerder dan een heerlijke Le3des - Marokkaanse linzen (linzenschotel). Gezond, voedzaam en verwarmt je lichaam. Als je normaal gesproken niet zo dol bent op linzen, raad ik je aan om het toch eens te proberen en dan zo klein mogelijke linzen te kopen. Ik ...

Read more
Tajine met Kefta - Gehakt

Tajine met Kefta – Gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt gemaakt. Het beste resultaat krijg je als je de pan op koolvuur zet, maar hier in NL gebruiken we gewoon het gasfornuis.

Read more
Macaroni met rivierkreeftjes

Macaroni met rivierkreeftjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Macaroni met rivierkreeftjes, Een makkelijk en lekker gerecht voor pastaliefhebbers. De rivierkreeftjes geven een extra smaak aan de macaroni. Rivierkreeftjes behoren tot de garnalensoort alleen zijn ze sappiger, zoeter en duurder dan bijv. roze garnalen.

Read more
Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Tajine met aardappels en prei

Tajine met aardappels en prei

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Een tajine is een Marokkaans aardewerken stoofpot. De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er tevens hun naam aan. Vooral in Marokko is de tajine populair.

Read more
visbestilla

Visbestilla

forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Paella

Paella

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Vis in de oven

Vis in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Deeghapjes schrimp

Deeghapjes schrimp

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Salaam alykoem zusters en broeders, hier heerlijke goed gevulde deeghapjes zeer makkelijk en snel te maken.

Read more
Gekruide rijst met gehakt

Gekruide rijst met gehakt

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more