Loader

Recipes from Ingredient: Vermicelli

Vermicelli is een type pasta dat dunner is dan spaghetti.

Vermicelli in melk
Vermicelli beetje bakken in koekenpan
Water koken met suiker
Vermicelli koken in water met suiker
Vermicelli bij de melk voegen

Vermicelli in melk

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Heerlijk als tussendoortje of voor in de avond

Read more
Rijst met roomsaus en Asperges

Rijst met roomsaus en Asperges

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Rijst met asperges, gehakt en burgers

Read more

Marokkaanse Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.

Read more
Vis mhansha - hapjes

Vis mhansha – hapjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Read more
Simpele visloempias

Simpele visloempias

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more
Groentesoep met Spinazie

Groentesoep met Spinazie

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Groentesoep met Spinazie

Read more
Harira

Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

heerlijke Marokkaanse harira!

Read more
Snelle linzensoep

Snelle linzensoep

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

linzen soeppie

Read more
Harira

Harira

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep van Arabische afkomst. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.

Read more