Loader

Recipes from Ingredient: visfilet

Tajine van visfilet

Tajine van visfilet

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.

Read more
visbestilla

Visbestilla

forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Visfilet in de oven

Visfilet in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Vis mhansha - hapjes

Vis mhansha – hapjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Vis ovenschotel

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

ovenschotel met vis, tomaat en aardappel

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Vis nuggets

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

De kipnugget, die zag ik al hier op de site!! Maar met vis?!! mmm Net zo lekker.

Read more
Vissoep met mosselen en garnalen

Vissoep met mosselen en garnalen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

een heerlijke vissoep snel gemaaktNB. afbeelding is van Internet

Read more
Rijst met vis en groenten

Rijst met vis en groenten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Lekker, makkelijk en snel!

Read more
Viskebabs met tomatensaus

Viskebabs met tomatensaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Mhensha van vis

Mhensha van vis

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.

Read more