Loader

Recipes from Ingredient: Yoghurt

Yoghurt is een melkproduct dat op gecontroleerde manier gefermenteerd en verzuurd is. Het woord komt van het Turkse yoğurt dat samenhangt met het bijvoeglijk naamwoord 'yoğun', "dik", en het werkwoord yoğurmak, dat "kneden" betekent.

Fusilli met tonijn

Fusilli met tonijn

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Fusilli met tonijn is een lekker en gezond gerecht voor vier personen. De pasta is redelijk snel te maken en smaakt altijd goed.

Read more
Basbousa

Basbousa

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Lekker zoet griesmeel gebak voor in de ramadan.

Read more
Pittige vissoep met tomaten

Pittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Een lekkere pittige gevulde vissoep.....

Read more
Appelcake

Appelcake

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more
De appel-amandelcake

De appel-amandelcake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Read more
Turkse cake - IRMIK Tatlis

Turkse cake – IRMIK Tatlis

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Ik hou van deze taart, want het is zacht, licht en geurig. Ik heb het recept hier op Tajine.nl geplaatst, dus ik hoop dat jullie hem de moeite waard vinden om uit te proberen.

Read more
Bosvruchten tiramisu

Bosvruchten tiramisu

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Een overheerlijke bosvruchten Tiramisu

Read more
Basbousa

Basbousa

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Suc6 en mocht je het uitgeprobeerd hebben laat me weten hoe het heeft gesmaakt!. Sabrina  

Read more
Bloemkool kroketten

Bloemkool kroketten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

is heel lekker

Read more
Griesmeelcake

Griesmeelcake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

is lekker en gezond en erg gemakkelijk te maken

Read more