Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Een lekkere Bloemkoolovenschotel met aardappel, kip en ananas. Is erg lekker, vooral het zoete van de ananas smaakt heerlijk bij de bloemkool en roomsaus.

Read more
Le3des - Marokkaanse linzen

Le3des – Marokkaanse linzen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Met dit winterse weer is niets lekkerder dan een heerlijke Le3des - Marokkaanse linzen (linzenschotel). Gezond, voedzaam en verwarmt je lichaam. Als je normaal gesproken niet zo dol bent op linzen, raad ik je aan om het toch eens te proberen en dan zo klein mogelijke linzen te kopen. Ik ...

Read more
Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ibawen marmita - Marmita is pan in het Marokkaans wat elke Marokkaan(se) wel kent en (veel) eet of niet! Zeer traditioneel maar iedereen maakt het op haar /zijn manier, maar niet weg te denken uit de Marokkaanse keuken! Het is een andere versie van Tajine.

Read more
Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te maken maar valt best mee.. Je kan het ook in een Tajine bereiden.

Read more
Oliebollen

Oliebollen recept

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Het is weer oliebollentijd! Dit is een echt oud familierecept, mijn vader maakt ze zo elk jaar en ze zijn heerlijk. Je kunt de sukade, krenten en rozijnen weglaten als je daar niet van houdt. Persoonlijk vind ik ze juist lekker met alles erin.

Read more
Kaasuibroodjes

Kaasuibroodjes

forkforkforkforkfork Average Rating: (2.3 / 5)

Deze kaasuibroodjes laten je huis heerlijk ruiken wanneer ze in de oven staan. Gebruik hiervoor vers geraspte kaas, dat geeft veel meer smaak dan uit die zakjes.

Read more
Griesmeel Stokbrood

Griesmeel Stokbrood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ik heb vandaag stokbrood recept uitgeprobeerd van womenstical. Het is aardig gelukt voor de eerste keer. Ik heb hier en daar wel wat aangepast aan het recept.

Read more
Spinazietaart met kip en Turkse kaas

Spinazietaart met kip en Turkse kaas

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

De spinazietaart, ik heb er wel wat wijzigingen in aangebracht, heb namelijk wat kip toegevoegd en de feta vervangen door Turkse witte kaas (die is wat milder van smaak). Ook heb ik in plaats van munt oregano gebruikt en ik had wel mozzarella gekocht, vergeet ik het erin te doen ...

Read more
Ijshoorntjes

Ijshoorntjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Deze ijshoorntjes zijn heerlijk als voorafje of voor een gezellig avondje. Hartstikke lekker en snel gemaakt.

Read more
Ka3b Leghzal

Ka3b Leghzal

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De naam Ka3b Leghzal betekent in het Arabisch enkel van de gazelle. Deze heerlijke koekjes zijn wel het meest bekende koekjes uit Marokko, je komt ze overal tegen. Ze worden gemaakt van marsepein en oranjebloesem water (Mazhar).

Read more