Loader

Abrikozen-kokosbonbons

2007-02-12
  • Servings: 35
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.5 / 5)

2.5 5 81
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

81 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Linksachter!

Ingredients

  • 200 gr roombotercake
    2 el room
    Handje kokos
    Abrikozenjam
    Decoratie:
    Witte chocolade
    2 el olie
    Kokos

Method

Step 1

Verkruimel de cake en meng met de room en kokos. Voeg abrikozenjam toe tot je balletjes kunt vormen. Maak balletjes en rol deze door de witte chocolade die is gesmolten en gemengd met kokos.

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by bob on 29-09-2008

    hoi ellouissa kan je ook gewone zure room gebruiken liefs afitall

  2. posted by ummsalman on 06-03-2009

    hoe heb je die roze zo gekregen, die bruine is met hagelslag gedaan of niet??

  3. posted by asmae2009 on 19-09-2009

    rollen in chocalade lukt bij mij niet, dan zijn ze niet meer rond maar smelten ze misschien te veel jam in gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.