Loader

Bladerdeeg met tonijn

2012-12-25
  • Yield: paar pesoon
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - een half blikje champignons blik
    - een halve paprika
    - een beetje garnalen naar smaak
    - een blikje tonijn
    - 1 prei in rondjes gesneden
    - bladerdeeg
    - 1 ui
     

Method

Step 1

Je pakt een halve paprika, die snijd je in blokjes. Dan pak je de garnalen die snijd je naar keuze (of snijd ze niet) dan maak je het blikje tonijn open.  Meng het met de gerechten dat doe je ook met de champignons  die meng je der ook bij met de andere gerechten. De prei doe je er ook bij en de ui ook die snij de in ringetjes ook bij prei. Je mengt ze goed.

Vervolgens doe je in de pan een beetje olie. Wachten tot het gaar is, daarna pak je de bladerdeeg, daar doe je het mengsel in. Hierna doe je ze in de oven (200 graden) tot het bladerdeeg goud bruin wordt (niet zwart!)

Op een mooi bord serveren 🙂 klaar is kees! 

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.