Loader

Bosvruchten tiramisu

2012-08-07
  • Servings: 4
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 250gr bosvruchten (vers of ingevroren)
    - 400gr Philadelphia naturel light
    - 200gr yoghurt
    - 2 Koffielepels citroensap (oftewel 10 ml)
    - 4 el suiker
    - 125gr lange vingers
    - 100 ml sinaasappelsap

Method

Step 1

1: Meng de Philadelphia met de yoghurt, de suiker en het citroensap. (met een mixer is het handigst)

2: Laat de helft van de lange vingers in het sinaasappelsap weken en schik ze op de bodem van een rechthoekige vorm. Verdeel er de helft van het Philadelphiamengsel over en schep hierop de bosvruchten.

3: Bedek met nog een laag lange vingers (gewoon droge en niet geweken in sinaasappelsap) en Philadelphiamengsel. Vervolgens werk je het af met wat bosvruchten. Als finishing touch heb ik één lange vinger gekruimeld over de Tiramisu.

Tiramisu minstens 1 uur in de koelkast laten opstijven en daarna lekker smullen!
Veel succes en ik hoor graag of het is gelukt!

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by naamloos1 on 07-08-2012

    oh apart, philadelphia. nooit gedaan maar zeker een idee om te proberen. Kun je me ook vertellen hoe dat dan word? Is het te vergelijken met mascarpone? en qua smaak? niet zuur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.