Loader

Cake met twee verschillende pudding

2014-09-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.9 / 5)

3.9 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Benodigdheden cake:
    - 2 eieren
    - 1 glas (van 200 ml) suiker
    - 1 glas olie
    - 1 glas melk
    - 2 glazen meel
    - 2 el maizena
    - 1 pakje bakpoeder
    Benodigdheden witte pudding:
    - 1 Marokkaanse pakje flan
    - 2 soepkommen melk
    el suiker
    el maizena
    Benodigdheden oranje pudding:
    - 1 Marokkaanse pakje flan
    - 2 soepkommen sap naar smaak
    el suiker
    el maizena

Method

Step 1

Bereiding cake:

Mix alle vloeibare dingen daarna doe je de droge dingen erbij en mix je het heel goed en dan doe je het in een bakplaat en bak je het in de oven op 175 graden tot het goudbruin uitziet en gaar is van binnen. Dat kun je controleren door met sateprikker te prikken in de cake. Als de prikker er droog uit komt dan is het klaar.

Bereiding witte pudding:
Alles laten koken tot het dik wordt. Daarna smeer je het over de gebakken cake. Mag nog warm zin de cake hoeft niet. Bereid nu de twee laag pudding voor.

Bereiding oranje pudding:

Alles laten koken tot het dik wordt. Daarna smeer je het over de gebakken cake. en bereid je de twee laag pudding voor.

Strooi er tot slot nog wat geraspte kokos erover. Snijd het geheel als het helemaal afgekoeld is.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.