Loader

Chicken Malay Beryani

2012-08-06
  • Servings: 2
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Beryani kip met basmati rijst

Ingredients

  • 6 kippenbouten
    - 4 eetlepels beryanikruiden
    - 6 verse curryblaadjes
    - 5 verse groene chilli
    - 2 eetlepels gemberpasta
    - 2 eetlepels lookpasta
    - 1 tas komkommer

Method

Step 1

de kippenbouten ontdoen van hun vel en 1 uur marineren in 2 eetlepels beryanikruiden.

na marineren op een licht vuurtje laten garen door een glas water toe te voegen

wanneer het vlees gaar is en het vocht uitgekookt, de bouten in boter/olie laten bruinen, voeg daarna de lookpasta, gemberpasta, curryblaadjes, chilli's en komkommer toe en de rest van de beryanikruiden en een glas water en laten zachtjes inkoken tot 1 geheel

 

serveren met basmati rijst, verse chilli, en ev.  limepickle

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.