Loader

Coquillage gevuld met vis

2005-10-05
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 100 gram vis filet (roodbaars,kabeljauw, panga)
    - 100 gram garnaaltjes
    - beetje peterselie
    - Snufje nootmuskaat
    - Halve theelepel zwarte peper
    - Halve theelepel gember poeder
    - 1 ½ theelepel zout
    - 200 ml melk
    - 2 teentjes knoflook
    - 2 a 3 dessertlepels maizena
    - Zakje geraspte kaas.

Method

Step 1

Kook wat water. Zodra het goed borreld gooi je er een dessert lepel zout in en de vis filet. Kook dit heel kort 3 min ongeveer, de vis moet beetgaar worden.

Haal de vis uit het water en laat deze uitlekken. Vervolgens snij je er kleine stukjes van en doe je dit in een kom. Doe daar bij: - garnalen - geperste knoflook - zout - peper, gember - peterselie En roer dit.

Vervolgens doe je in een steelpan de melk, de maizena, de nootmuskaat en een theelepel zout. En laat de melk koken en blijf dit goed roeren. De massa moet er als vla uitzien, dus vloeibaar maar wel dik papje. Als dit niet zo is dan moet je er weer maizena bij doen en goed roeren zodat je geen klontjes krijgt.

Dan haal je dit van het fornuis en gooi je er de vis massa in.

Doe dit in de coquillage (schelpen) en strooi er geraspte kaas over. Dit geheel in een de oven op 200 graden ongeveer 10.

Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visite hebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by MADAME CUISINE on 05-10-2005

    WAT APARRT!!

  2. posted by MADAME CUISINE on 05-10-2005

    ik heb hier zin in, maar ik ben op mijn werk….

  3. posted by Mounake on 09-12-2007

    Ga hier indruk proberen mee te maken haha

  4. posted by sara38 on 14-10-2008

    is heel mooie gemaakt bravo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.