Loader

De van alles en nog wat lekkere salade

2005-10-19
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Rijst- en tonijnsalade

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Tomaten
    - Komkommer
    - Rode paprika
    - mozzarella
    - Tonijn (uit blik)
    - Pijnboompitten
    - Italiaanse kruiden (pakje Silvo AH)
    - handjevol pasta penne
    Dressing:
    - Olie, water, azijn, zwarte peper.

Method

Step 1

Pasta aan de kook brengen met een een scheutje olijfolie en een kwart bouillonblokje. En de pijnboompitten licht roosteren, pas ze kunnen snel aanbranden als het vuur ook maar iets te hoog staat.

Intussen komkommer, met schil, snijden en de tomaat in partjes, wel de zaadjes weghalen. Dan de paprika in dunne reepjes snijden. Tonijn wat laten uitlekken, niet echt helemaal droog, en licht brokkelen. mozzarella in stukjes snijden (schijnt dat t lekker is om de mozzarella eerst licht grillen, maar moet dat zelf ook nog proberen).

Dan de pasta met koud water afspoelen en licht bestrooien met de italiaanse kruiden.

daarboven eigengemaakte simpele dressing van wat olie, azijn, beetje water, en snufje zwarte peper.

En als laatste de pijnboompitten erover strooien.

Ik meng deze salade niet door elkaar, maar gewoon laagjes en als je opschept, schep je automatisch van alles wat op.

Eet smakelijk!

Eventueel croutons, uit een zakje, toevoegen.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.