Loader

Deeghapjes schrimp

2013-05-13
  • Servings: 6
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Salaam alykoem zusters en broeders, hier heerlijke goed gevulde deeghapjes zeer makkelijk en snel te maken.

Ingredients


  • - Glazerige mihoen
    - garnalen
    - Gele of groene paprika
    - ui
    - sambal

Method

Step 1

Je pakt een pan en doet er een beetje olie in.
snijd de ui en doet het in de pan en vervolg de garnalen.
Zout en peper op gevoel! De mihoen laat je in een pannetje met gekookt water dekt dit af zodat het zacht kan worden.
Wanneer dit zacht is laat je het uit lekken en zet dit aan de kant.
de paprika snij je in blokjes en doe dit bij de ui en garnalen.
Gelijk daarna de mihoen er bij.
Sambal moet je op gevoel doen hoe meer hoe pittiger 🙂
Laat dit goed garen.

Bladerdeeg hapjes:

1 ei in een kommetje kapot roeren.
Snij de bladerdeeg vierkant door de midden en aan de zijkant nu moet je 4 kleine vierkantjes hebben .
Vul deze met de vulling die je net hebt gemaakt let op zorg dat de vulling is afgekoeld.
Je plakt de andere lege kleine bladerdeeg er op en druk deze plat en aan de rand even met een vorkje langs zodat je die leuke versiering krijg.
Bestrijk ze met ei en doe ze in de oven.

Wanneer ze klaar zijn zet ze op een grote schaal en eet ze met chili saus

Succes

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.