Loader

Een lekkere frisse taart

2012-10-15
  • Servings: 1
  • Prep Time: 2:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.8 / 5)

2.8 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1pak droge koekjes(zonder chocolade of wat dan ook erop)
    1 reep melkchocolade en 1 reep witte chocolade
    fondant (kleur naar keuze)
    Crème fraîche of zelf gemaakte slagroom(zie bereiding)
    aardbei (of fruit naar keuze)

Method

Step 1

Als je een blender hebt stop je alle koekjes daarin zo niet dan vrees ik dat je even bezig bent met de bodem te maken ikzelf heb geen blender dus ik heb een uur zitten stampen met die stamper van de knoflook(wweet de naam niet)

eenmaal de koekjes gemalen voeg je er warme boter aan toe steeds beetje bij beetje totdat als je het in je hand neemt het een geheel is. Voeg het "deeg" dan in een taartvorm en zet het in de ijskast tot de dag erna.

the day after... 

Je warmt de witte chocolade en verspreid die over de bodem zorg dat je voordat de chocolade is opgedroogt je de fondant eroverheen spreid zodat het aan elkaar gaat plakken. Verwarm nu ook de melk chocolade en verspreid deze over de fondant. Zet dan Weer de taart in de ijskast totdat de chocolade hard is geworden. 

voor het zelfgemaakt slagroom voeg je poedersuiker en boter bij elkaar goed mengen met de staafmixer vervolgens voeg je water en vanille extraxt toe en blijf je goed roeren totdat er een mooie witte slagroom ontstaat Smeer het erop doe het fruit erop en nog even in de koelkast totdat het goed is.

als je de creme fraise gebruikt smeer die dan gewoon goed dik erop snij de fruit en leg het erop Ook hierbij nog even in de koelkast laten staan.

 

A7la torta fed donia ya ma3lim

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.