Loader

Elandhoefjes

2011-03-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • * 60 g gemalen amandelen
    * 250 g Patentbloem
    * 30 g poedersuiker
    * 0,5 tl bakpoeder
    * 200 g koude boter
    * 1 eierdooier
    * 70 bruine basterdsuiker
    * 160 g chocolade naar keuze.(hier hazelnoot en puur)

Method

Step 1

Verwarm je oven op 175 C. Meng alles behalve de bruine basterdsuiker en de chocolade.Wikkel het deeg in folie en laat een uur in de koelkast staan.Maak rolletjes van 25 g.Maak ze met een mes iets plat en wentel ze door de bruine basterd bak ze 20 minuten.Laat ze op een rooster even afkoelen.Smelt de chocolade 3-4 min op 450 Watt (af en toe roeren) in een niet te plat bakje.Doop ze er half in en leg ze op bakpapier.Om te stollen zet ze minimaal 45 min in de koelkast daar bewaar ik ze dan in een afgesloten doos.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.