Loader

Gehakt paela

2012-11-29
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - Gehakt mengen met wat gehakt kruiden of kruiden die je zelf wilt.dan maak je er kleine balletjes van.
    - snijd 2 uien in blokjes
    - 1 groene paprika in blokjes
    - 1 rode paprika in blokjes
    - 1 courgette in blokjes
    - 1 tomaat in blokjes
    - doperwten

Method

Step 1

Je begint met de gehaktballen die doe je in de wok pan of een diepe koekenpan. Laat ze bruinbakken, doe dan de ui erbij erna de tomaat en dan wat kruiden en kosbar en maggi blokje of knor blokje. Vervolgens doe je de groenten erbij. Laat alles beetje bakken dan doe je er water bij en de half gekookte rijst laat alles koken. Je kan zelf kiezen of je wacht tot alle water weg is of je eet het met wat jus!!

Rijst in een paar apart koken een paar min...

 

PS: je kan ook zelf weten welk groenten je erbij doet ofcourse:)

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by blondprinsesje on 11-01-2013

    welke rijst is het beste?sommige worden zo plakkerig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.