Loader

Gevulde bladerdeeg

2008-07-11
  • Servings: 10
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 pakje bladerdeeg
    kruiden zoals zout peper paprika en komijnpoeder
    beetje Crème fraîche
    fetakaas
    spinazie
    broccoli
    gerookte zalm of uit blik(naar eigen smaak)
    ei om te besmeren
    sesamzaad..

Method

Step 1

Spinazie + broccoli + wat creme fraise +kruiden+ fetakaas in een pannetje met wat olie en dan dit laten afkoelen..

Daarna dit mengsel vullen in bladerdeeg

Besmeer als laatst met een ei en bestrooi het met wat sesamzaad..

En laten afbakken voor 15 tot 20 min als het goudbruin is..

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.