Loader

Gevulde champions

2009-07-29
  • Yield: voor 4 personen
  • Servings: 1
  • Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    0
  • Vet

    0
  • Eiwitten

    0
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *16 champions
    * pakje philadelphia met kruiden

Method

Step 1

bissmillah, pak champions en was ze en dan snij je de steeltje eruit en doe de philadelphia en doe ze in voorverwarmde oven en doe ze erin tot de philadelphia borrelt.

Het is lekker met knapperige sla

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by saartje2009 on 29-07-2009

    Hopelijk vinden julie het lekker..

  2. posted by koken20 on 22-08-2009

    heej bedankt vor het reept op hoeveel graden moet de oven zijn?
    tnx

  3. posted by saartje2009 on 09-09-2009

    150

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.