Loader

Groentecurry met pandanrijst

2006-01-16
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 el mosterdzaad
    2 el olie
    2 uien gehakt
    4 el milde kerriepasta
    400 gram tomaten uit blik
    1,25 dl yoghert
    2,5 dl kokosmelk
    2 wortels, in schijfjes
    200 gram bloemkool
    1 aubergine, in schijven
    225 gram spercibonen, gehalveerd
    150 gram broccoli, in roosjes
    1 courgette, in schijfjes
    100 gram champignons, in de helft
    zout naar smaak

Method

Step 1

Verhit de mosterdzaad in de pan zonder olie totdat het gaat poffen. Voeg daarna de olie en uien toe en fruit dit aan. Voeg de kerrie pasta toe en bak dit even mee.

Op laag vuur voeg je de tomaat, yoghert, kokosmelk erdoor. Voeg de wortel toe en kook dit zonder deksel voor 5 minuten.

Voeg de aubergine en bloemkool toe en kook dit 5 minuten. Voeg daarna de rest toe en laat dit 20 minuten zonder deksel langzaam gaar worden.

Serveren met witte rijst.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by ellouisa on 01-02-2006

    Lekker, en gezond met al die groenten. Ga zo door je hebt lekkere recepten meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.