Loader

Hartige taart met champignons en mais

2005-10-17
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • - 5 plakjes bladerdeeg
    - 200 gr. kipfilet (als m vegetarische wilt houden, laat je de kipfilet weg)
    - 1 ui, gesnipperd
    - 2 paprika's in blokjes
    - 1 blikje mais
    - 1 doosje champignons 250 gr.
    - peterselie
    - 1 doosje maggi saus ( je hebt keuze uit verschillende soorten)
    - 3 eieren
    - peper, paprikapoeder, beetje zout
    - bakblik 26cm of een quiche vorm

Method

Step 1

Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol het uit. Bekleed hier de vorm mee. (de vorm moet ingevet zijn)

Bak de kipfilet in een wok of grote koekenpan, doe hier de ui, paprika en champignons bij, voeg kruiden toe. als het gaar is doe je de mais erbij. Meng dit met elkaar.

Verdeel dit mengsel over de taartbodem.

Bereid de saus volgens de aanwijzingen en roer de eieren er door heen.

Schenk de saus over het groentemengsel, en bak de taart in een voor verwarmde oven van 200 graden in 25-30 minuten goudbruin en gaar.

Lekker met een salade

Heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je de champignons weg. Met broccoli is die ook heerlijk, dan geen mais erbij doen.

Deel dit recept met anderen

Comments (10)

  1. posted by sihamkleuter on 17-10-2005

    ik ben gek op hartige taart. Ik maak altijd tonijnquiche, ben benieuwd naar deze versie, ziet er errug lekker uit!

  2. posted by chamch on 17-10-2005

    ben ook benieuwd

  3. posted by Receptenchick on 17-10-2005

    Ik ben een maisfan! Ben erg benieuwd.

  4. posted by fati on 17-10-2005

    ik eet heel graag mais, soulfa waarom doen jullie altijd foto’s dan pas recepten we willen recepten aub jazkoemoe allah gayran

  5. posted by sihamkleuter on 17-10-2005

    het is vaak, moeilijk om snel een recept uit te typen, daar gaat bets wat tij din zitten, en aangezien de meesten onder ons, dit naast het huishouden/werk doen, is er niet altij dtijd voor.

    we doen ons best, maar soms moet je toch even wachten voordat het erop staat.

  6. posted by soulfa on 18-10-2005

    ik zet zo het recept erop

  7. posted by chamch on 28-01-2006

    Hoi ik wil dit recept maken, maar welke maggie saus? Is het poeder of vloeibaar?

  8. posted by hounaidatje on 10-05-2006

    je kan de saus ook zelf maken. k doe altijd 3 eieren, een glas melk, en drie eetlepels bloem, beetje zout, peper, kerrie is er ook lekker bij als het bij de groente past en dan over de taart heen. geraspte kaas is ook lekker, die kun je dan met de saus mengen, dan brandt het neit aan in de oven

  9. posted by Mvr.Tajina on 20-09-2006

    hhmmm ziet er lekker uit zeg.
    goed gedaan meid!!:D

  10. posted by zonnetje2009 on 13-09-2009

    kan ik ook in de plaats tonijn gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.