Loader

Heerlijke cake :)

2009-01-04
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 eieren
    1 mok yoghurt (mager)
    1 mok suiker
    1 mok olie(zonnebloem)
    1 zakje bakpoeder
    1 zakje vanillesuiker
    +/- 3 mokken bloem(de 3e mok in gedeeltes erbij strooien)

Method

Step 1

Bereiden zoals een gewone cake met de mixer.
Bakvorm met zonnebloem olie insmeren
Ongeveer 45 minuten op 180 graden
Als het klaar is gelijk er uit halen en dan ongeveer 5 minuten wachten voor je het snijd.

heel makkelijk recept

Deel dit recept met anderen

Comments (23)

  1. posted by naimabouaissa on 04-01-2009

    Ik wil het meschien maken dus wil je pleas vandaag de omschrijving doen ?

  2. posted by Cleopatra on 04-01-2009

    kom maar op met het lkkre recept !

  3. posted by OemIlyas on 05-01-2009

    ziet er lekker uit, maar wat ik niet begrijp is wat dat bruine kleur aan de buitenkant is? lijkt chocolade-achtig, of is het gewoon donker van het bakken?

    Alvast bedankt.

  4. posted by xchidax on 05-01-2009

    Het is gewoon donker van het bakken :p
    Het is gemaakt in een tulband vorm

  5. posted by OemIlyas on 05-01-2009

    oke thnx!

  6. posted by oemabubakr on 06-01-2009

    Ik heb de cake net gemaakt en het smaakt heerlijk! Djazaki Lah voor het plaatsen van dit recept!

  7. posted by xchidax on 06-01-2009

    Graag gedaan, ik vind deze cake ook echt heerlijk, ben blij dat je het net zo lekker vind als ik ! 😀

  8. posted by cheba_tourirtia on 06-01-2009

    De keek ziet er heerlijk uit nu nog alleen uitproberen

  9. posted by souma on 12-01-2009

    Kan je me even vertellen hoeveel ml een mok bevat
    alvast bedankt.

  10. posted by xchidax on 13-01-2009

    gewoon een koffiemok

  11. posted by souly on 14-01-2009

    is het van die grote of kleine mok
    zou je het willen meten in ml
    alvast bedankt

  12. posted by xchidax on 14-01-2009

    Het gaat om de verhoudingen het maakt eigenlijk niet echt uit wat voor mok het is

  13. posted by leleAmira on 18-01-2009

    kleine of gote mok?

  14. posted by leleAmira on 18-01-2009

    voor zo;n cake

  15. posted by xchidax on 21-01-2009

    grote mok

  16. posted by xchidax on 21-01-2009

  17. posted by Dounya101 on 30-01-2009

    heerlijk zeg

  18. posted by sadiye on 31-07-2009

    hmm chida lekker zeg bedankt voor je recepten 😉

  19. posted by samsam84 on 09-08-2009

    vraagje: wat kun je in plaats van de yoghurt doen, heb dat niet in huis.

  20. posted by sadiye on 09-08-2009

    melk kan ook

  21. posted by boutaina on 14-10-2009

    waar blijft het recept.

  22. posted by boutaina on 14-10-2009

    sorry, ik zag het

  23. posted by nadia23 on 06-03-2010

    ik heb de cake net gemaakt en moet zeggen dat ie echt heeeerlijk zacht is.
    Ik heb er wel alumminium overheen gedaan en laatste 10 min ong zonder voor de kleur. dit omdat ik een grote mok heb gebruikt en de cake dus langer in de oven moest maar je hebt dan grote kans dat ie verbrand aan de buiten kant :).

    dank je chida voor recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.