Loader

Italiaanse pastasaus met gehakt

2005-10-09
  • Servings: 4
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 14
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

14 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 3 eetlepels olijfolie
    - 1 ui fijngehakt
    - 1 teentje knoflook uitgeperst
    - 2 worteltjes grofgeraspt
    - 1 stengel bleekselderij fijngehakt
    - 500 g rundergehakt
    - 1 blikje tomatenpuree
    - 1 blik tomatenblokjes (met vocht)
    - 2 theelepels gedroogde tijm
    - 1-2 eetlepels Maggi Tuinkruiden Bouillon (pot)

Method

Step 1

1. Roerbak in de olijfolie: de ui, het knoflookteentje, de worteltjes en de bleekselderij tot de groenten zacht zijn

2. Voeg het gehakt toe en bak het rul

3. Roer de tomatenpuree, de tomatenblokjes met het vocht en de tijm erdoor

4. Breng de saus op smaak met het bouillonpoeder

5. Laat de saus pruttelen tot hij iets is ingedikt.

Vleessaus die ook erg lekker is in een tortilla!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.