Loader

Kaas – Groenten vega flappen

2009-11-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.6 / 5)

4.6 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • -loempia deeg
    -paprika
    -tomaat
    -ui 1x
    -kaas plakjes
    -mais uit blik
    -boter of olijfolie
    -curry

Method

Step 1


- snij de uien en paprika in kleine blokjes.
- bak de uien in olijfolie op een klein vuurtje.
- voeg de paprika er dan ook bij.
- laat de loempia deeg alvast ontdooien
- voeg bij de groenten mengsel de mais toe
- laat de groenten uitlekken.
- maak de bladerdeeg alvast los van elkaar.
- snij de rechthoekige kaas door midden zodat je een vierkant krijgt en zet het in het midden van de loempia deeg.
- op de kaas leg je de groenten mengsel.
- snij de tomaat in dunne grote schijfjes.
- zet de tomaten dan boven op de kaas en het mengsel.
- vouw de kanten vaan de loempia deeg naar boven zodat je vierkantje van de loempia deeg net zo groot word als de vierkantje van de kaas.
- bak de flappen in een pan met een klein beetje boter tot dat ze goudbruin worden.
- zet als afsluiting een beetje curry op voor de smaak.
bon a petite !!!!

Heerlijk voor en tussendoortje of haast hebt .

voor hoeveel personen maakt niet uit je verdeeld de groenten eerlijk over elk plakje loempia deeg

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.