Loader

Kleurige kindertaart

2014-09-22
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

More From This Chef »
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Biscuitdeeg:
    - 135 gr. suiker
    - 70 gram gezeefd meel
    - 55 gram maizena
    - 10 gram bakpoeder
    - 5 eieren
    Vulling:
    - banketbakkersroom
    - verse slagroom /suiker /klopfix
    - Kersenjam die je goed hebt opgewarmd met een paar eetlepels water erbij

Method

Step 1

Breek de eieren in een kom en voeg de suiker toe. Deze op de hoogste snelheid van je mixer kloppen. Klop ze tot een zeer luchtig schuim. Zeker 10 a 15 minuten mixen. Alle andere ingrediënten zevend bij elkaar doen. Voeg deze bij het eiersuiker schuim. Met een houten spatel  langzaam roeren tot het 1 geheel is. 

Beboter de bakvorm en bestrooi hem met meel. Giet het beslag in de vorm van 28 cm doorsnee. Strijk het deeg naar alle kanten. 

Plaats de bakvorm in een voorverwarmde oven van 180 graden . Het moet ongeveer 30 a 35 minuten bakken. 

Zorg dat je van tevoren al banketbakkersroom hebt klaargemaakt en afgekoeld is. 

Maak verse slagroom d.m.v. room/suiker/klopfix.

Als de biscuittaart klaar is dan laat je hem goed afkoelen.Je kan hem ook een dag van tevoren  klaar maken. 

Je snijd je biscuitdeeg doormidden. De middelste bestrijk je eerst met de jam die je hebt verdund met water. Dan doe je daarboven de banketbakkersroom.

Dan leg je de bovenste gedeelte van de taart erboven. 

Bestrijk de gehele taart met slagroom. Versier de zijkanten met gekleurde snoepjes of hagelslag . Spuit toefjes op de taart en versier hem verder af.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.