Loader

Kuru pasta

2010-08-21
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *500 gram margarine
    *750 gram bloem
    *10 eiwitten
    *1 pakje bakpoeder
    *250 gram poedersuiker
    *jam naar keuze of chocolade smelten(au bain marie)
    *kokosnoot
    *gemalen pistachenoten

Method

Step 1

Mix de margarine en de poedersuiker met de mixer goed op. Mix 1 voor 1 de eiwitten rustig op. Zet de mixer weg en kneed daarna de bloem met de handen op (doe er kakao bij voor de kakaokoekjes)en vul de slagroomzak in met de mengsel en maak er mooie strookjes zoals op de foto en bak het op 160 C - 15 minuten ze moeten wit blijven.

Laat de koekjes afkoelen en warm ondertussen de jam of smelt de chocolade en smeer het op de ene koek plak ze opelkaar en smeer ook de jam of chocolade aan 1 zijkant van de koekjes en haal ze daarna over kokosnoot of met gemalen pistachenoot.

voor 20-25 personen

Deel dit recept met anderen

Comments (10)

  1. posted by martine on 21-08-2010

    ziet er heerlijk uit
    lekker

  2. posted by sadiye on 22-08-2010

    dankjewel 😀

  3. posted by gerda on 22-08-2010

    lekker hoor…

  4. posted by martine on 22-08-2010

    bedankt ga ze voor suikerfeest maken

  5. posted by sadiye on 22-08-2010

    geen dank martine 😉

  6. posted by koken20 on 26-08-2010

    hmm lijkt me erugg lkkr bedank

  7. posted by kaoutar302 on 05-09-2010

    ziet er lekker uit ,ga ik zeker maken .dankje je wel

  8. posted by shma1 on 17-09-2010

    ziet er heerlijk uit maar wat doe je met de overgebleven eigeel?????zonde om weg te gooien

  9. posted by sadiye on 17-09-2010

    ik maak er omelet van

  10. posted by sadiye on 17-11-2012

    heeft iemand deze al gemaakt :D?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.