Loader

Kwarkcroissants

2006-10-05
  • Servings: 4
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Banoffee taartjes - taartjes met banaan en karamel

    Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingrediënten
    100 g mascarpone (bakje à 250 g)
    300 ml magere fruitkwark citroen (beker à 500 g)
    20 g amandelschaafsel (zakje à 45 g)
    1 zak roombotercroissants (4 stuks)
    1 blikje perzikschijfjes op siroop (225 g)
    1 eetlepel oranje marmelade (pot à 450 g)
    1 eetlepel poedersuiker

Method

Step 1

Bereiden

Mascarpone door fruitkwark scheppen. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Croissants met kartelmes in lengte opensnijden. Perzikschijfjes laten uitlekken. Fruitkwark over onderste helften van croissants verdelen. Perzikschijfjes erop leggen. Afdekken met bovenste helften van croissants. Marmelade heel dun over croissants smeren. Bestrooien met amandelschaafsel en poedersuiker. Direct serveren.

ALs je op een snelle manier iemand wilt imponeren. Eet smakkelijk, want ze zijn heerlijk.

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by koken20 on 08-09-2009

    lekker

  2. posted by ahhadouch on 13-09-2009

    mmmmmmmmmm,ikheb trek gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.