Loader

Lasagne met room

2009-09-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.8 / 5)

2.8 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • half kl gehakt,
    1 grote ui,
    3 paprika,
    1 look,
    minder dan halve courgette,
    1 wortel,
    peper,
    zout,
    beetje raselganoet (hoef niet),
    1 vol etlp tomatenpuree,
    1 pot saus voor bolognaise,
    gruyère kaas,
    1 fles room van 125lt (niet in het karton, wordt in een fles verkocht)

Method

Step 1

SAUS:
alle groenten klein snijden.
ui bakken in olie dan gehakt bij doen en bakken.
de groeten bij doen en tomatenpuree, kruiden enzo...
dan 1glas warm water bijdoen deksel op en laten koken.
als de saus klaar is, bolognaise saus bijdoen en 5min doorkoken.

Dan de lasagne bladeren voorkoken met beetje olie in water (tot ze beetje zacht zijn)
Dan doe je in een schaal beetje gehaktsaus in, gruyère kaas, dan bladeren dan weer gehaktsaus, kaas, bladeren, zo kun je 3of 4keer doen en op het laatste doe blad, gehaktsaus, kaas en op de kaas room gieten en aliminum papier erop en in de oven, als de bladeren goed zacht geworden zijn aliminium papier af doen en laten bruin worden

3/4 vd room gieten

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by gerda on 01-10-2009

    melahat gebruik je slagroom of kookroom

  2. posted by melahat on 01-10-2009

    tis geen slagroom, tis puur room (staan meestal bij kazen enzo (koelproducten)

  3. posted by sadiye on 01-10-2009

    hmmmmmmmmmmm lekker

  4. posted by sadiye on 02-10-2009

    met room is ook makkelijker 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.