Loader

Loempia met gehakt

2015-02-06
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.7 / 5)

2.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

  • Calamares fritos a la Romana

    Calamares fritos a la Romana

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 500 gr gehakt
    eieren
    - 1 grote ajuin
    - 1 paprika
    - peper
    - zout
    - pikant
    - sojascheuten
    - olijfolie
    - brikdeeg

Method

Step 1

Doe in een pan olijfolie en bak de ajuin en voeg er de paprika's toe. Bak deze goed door maar altijd roeren. Het gehakt toevoegen en de kruiden. Dit alles goed mengen dan als laatste de sojascheuten toevoegen. Deze even mee doorbakken en dan van het vuur halen en de hardgekookte eieren in stukken snijden en dan toevoegen.

Alles goed mengen en dan in de brikdeeg plooien zoals een loempia.

Dan in olie bakken maar niet frituren.

smakelijk

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by hanan1977 on 10-09-2009

    wat is ajuin?

  2. posted by gerda on 10-09-2009

    dat zijn uien

  3. posted by gerda on 10-09-2009

    ik zou loempiavellen gebruiken zijn makkelij in gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.