Loader

Maakouda

2012-02-23
  • Servings: 4
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

    Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

  • Spaghetti-tortilla (pizza)

    Spaghetti-tortilla (pizza)

  • Kalinti - karan - karantika zelf maken

    Kalinti – karan – karantika

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 7 grote aardappels
    koriander  1 eetlepel
    peterselie 1 eetlepel
    zout ( naar eigen smaak)
    peper( naar eigen smaak) ik doe meestal een half desert lepeltje
    komijn 1/2 desert lepeltje
    1 teentje knoflook
    meel
    eieren
    olie

Method

Step 1

kook de aardappels tot ze zacht zij, prak ze dan en voeg de knoflook, kruiden, 1 ei er aan toe. prak dit samen.

maak dan zoals op de afbeelding een ronde vorm niet te dun. daarna klop je 2 eieren doe je ze hier doorheen dan door de meel en dan frituur je ze

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by selwa31 on 18-02-2013

    deze zijn heel lekker ik maar ze als er vis op het menu staat mijn kids en man zijn er dol op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.