Loader

Marokkaanse roerbakschotel

2014-09-01
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Ingredienten voor 2 personen:
    - 250 gr biefstuk, kalfsvlees of lamsvlees in reepjes
    - Half bakje champignons, in plakjes
    - Halve rode paprika, in blokjes
    - 500 gr verse krieltjes, gehalveerd
    - 1 teentje knoflook of een 1/2 tl knoflookpoeder
    - Zout en peper
    - 1 tl paprikapoeder
    - 1 tl kurkuma
    - 1/2 tl komijn
    - Verse koriander en peterselie naar smaak, gehakt
    - Olijfolie

Method

Step 1

Bak de reepjes vlees in olie goudbruin. Voeg de champignons en paprika toe en dan de kruiden. Kook ondertussen de halve krieltjes (met schil) beetgaar in water met wat zout. Giet ze af en voeg bij het vleesmengsel. Roerbak even goed mee en laat nog 10 minuten met de deksel op de pan gaar worden.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.