Loader

Nasi buideltjes

2007-01-29
  • Servings: 4
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kleine paprika
    1 kleine prei
    een kom gekookte rijst
    250 gr kipgehakt
    125 gr kleine garnaaltjes
    2 zakjes nasikruiden ( knor)
    beetje geraspte wortel
    filodeeg
    beetje olie

Method

Step 1

Snijd de paprika en prei fijn

Bak het gehakt gaar voeg de paprika en prei toe en bak tot het gaar is voeg dan de garnaaltjes toe

Doe er dan een kopje water en de zakjes nasikruiden erbij

Goed roeren en laat het vocht bijna helemaal verdampen

Voeg dan de rijst toe en goed mengen

Neem per buideltje twee vellen filodeeg en snijdt die doormidden

Leg ze over een kom heen zodat ze uitsteken en bestrijk met olie

Vul met eenvierde van de rijst en dan bij elkaar binden met een touwtje

Op 200C 15 min in de oven

je kan het ook met overgebleven nasi doen natuurlijk

Deel dit recept met anderen

Comments (9)

  1. posted by miss ikkie on 31-01-2007

    hmm lekkerr

    alleen lust ik geen garnalen.. kan het ook zonder?of iets anders in de plaats doen

  2. posted by sjaahida on 31-01-2007

    je kan er in doen wat je zelf wilt. je kan ook een rijstmengsel dat wat neutraler van smaak is gebruiken.
    ik had trek in een nasihapje ,maar met paneermeel gefrituurd vond ik zo vet dus d8 ik hieraan. maar je kan het ook gewoon met kipfile ofzo doen

  3. posted by Zilla on 02-02-2007

    Ik heb het eergisteren gemaakt. Ik heb er maar 1 woord voor: HEEEEEEEERLIJK !!
    Mijn gezin was ook heel enthousiast. Een dikke 10 waard! Ik was eerst bang dat het me niet zou lukken, maar het ging perfekt. Het zag er heel feestelijk uit.

  4. posted by sjaahida on 04-02-2007

    wat fijn om te horen. makkelijk he? en je kan het ook gewoon doen met rijst die over is.

  5. posted by selma_30 on 11-02-2007

    kan je het ook met gewone bladerdeeg doen?

  6. posted by sjaahida on 11-02-2007

    ik denk eerlijk gezegd dat het dan minder lekker is omdat gewoomn bladerdeeg vetter is en dit is nie vet een superknapperig en gewoon bladerdeeg is dat nie zo… maar ja koken is experimenteren dus probeer het uit en laat het weten zou ik zeggen

  7. posted by sjaahida on 03-04-2007

    dit is niet mijn foto …. dit is melk…. waar is mijn foto gebleven?

  8. posted by sjaahida on 09-04-2007

    dit is nog steeds melk!!!!!!!!!!!!!!!!1 waar is mijn foto? mensen van tajin….

  9. posted by sjaahida on 17-03-2008

    wajow bijna een jaar verder en nog steeds is mijn foto verdwenen …
    mensen van tajin .nl ik heb jullie een keer een mailtje gestuurd dat mn foto weg was en dat deze foto er ineens staat…
    Dat jullie mijn foto niet terug hebben kunnen vinden snap ik , maar haal deze weg !!! Het staat zo stom…
    Als ik het weer een keer maak zal ik wel weer een foto maken , want ik heb de foto ook helaas niet meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.