Loader

Notenbonbons

2007-10-02
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 14
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

14 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 125 gram amandelen
    125 gram pinda's
    125 gram sesamzaad
    1 pak biscuitjes
    1 groot blikje (nestlé) gecondenseerde melk (400 ml)
    chocolade
    kleine papieren vormpjes

Method

Step 1

 

 BISMILLAH

amandelen ontvellen en licht bruin bakken, af laten koelen

sesamzaad  knapperig en lichtbruin roosteren

pinda's en amandelen grof malen ( moeten dus kleine stukjes blijven)

biscuit jes grof verkruimelen ( handig om deze in een stevige plastic zak te doen en er dan met de deegroller over heen gaan)

het geheel mengen met de geconsendeerde melk, een halfuurtje in de ijskast zetten.

ondertussen de chocolade smelten.

maak met vochtige handen kleine bolletjes en doop deze in de chocolade, laten afkoelen op bakpapier  of aluminiumfolie  en dan pas in de papieren vormpjes doen. ( dan blijven het mooie bolletjes) 

als je ze bijvoorbeeld wilt maken met een trouw- of geboortefeest, neem je gewoon de dubbele hoeveelheid en dan heb je een grote schaal (tauws) vol. Hou er in ieder geval een paar voor jezelf achter want ze zijn zo op

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.