Loader

Pangasiusfilet met aardappelsalade van rucola

2008-10-24
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (1 / 5)

1 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Pangasiusfilet, een mager visje of Tilapiafilet maar die zijn iets duurder
    Gehakte tomaatblokjes
    Gehakte paprikablokjes
    Gehakte uiblokjes
    Kippenbouillonblokje
    Olijfolie
    Knoflook
    Voor de salade:
    Aardappelschijfjes, zelf schillen of kant en klaar gekruid
    Rucola
    fetakaas
    Tomaatblokjes
    Dressing gemaakt van:
    - balsamicoazijn,
    - olijfolie,
    - citroensap,
    - dille,
    - peper,
    - zout
    - honing
    - en een beetje water erdoor.

Method

Step 1

Doe 2 eetlepels olijfolie en een stoompan met een diepe bodem en hoge rand waar ook een deksel bij zit. Voeg hier de tomaat, paprika, ui en knoflook aan toe. Verkruimel het kippenboullionblokje erover en laat dit 10 min warm worden.

Kruid het visje met wat zout, niet te veel en een beetje kerrie. Voeg de vis aan het mengsel toe en laat dit stoven met deksel ongveer 20 minuten op een laag vuurtje.

Bak de aardappelschijfjes in een koekenpan. Snijd wat tomaatblokjes en de fetakaas in blokjes. Als de aardappel gebakken is kan het in een schaal, voeg hier de rucola aan toe en de tomaat/feta met als laatste de dressing.

Erg lekker!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.